1. Haberler
  2. Genel
  3. Nilüfer’in göbeğindeki kaçak çimento santrali kaldırılıyor

Nilüfer’in göbeğindeki kaçak çimento santrali kaldırılıyor

featured

Bursa’nın Nilüfer ilçesinin göbeğine kaçak olarak kurulan Nilüfer Belediyesi tarafından defalarca mühürlenmesine rağmen mührü sökülüp kaçak olarak işletilmeye devam edilen, bir beton şirketine ait çimento tesisi kaldırılıyor.

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde Teknik Beton şirketi tarafından bir yıldır ruhsatsız ve izinsiz işletilen çimento tesisi, firma tarafından kaldırılmaya başlandı.

Altınşehir Mahalle Muhtarı Melahat Ünlü Şanal, tesisin itirazlara rağmen halen daha çalışması üzerine Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ve Bursa Valisi Erol Ayyıldız ile görüşme talep ettiklerini, görüşmelerinin olumlu geçtiğini aktardı. Vali Ayyıldız’ın “Firmaya yarına kadar süre verdik, kaldırmazlarsa yıkacağız” dediğini söyleyen Şanal, firmanın kendisi tarafından kaçak santralin kaldırılmasına başladığını belirtti.

Şanal, “Altınşehir Mahallesi ve Ertuğrul Mahallesi halkı kazandı. Şükürler olsun. Sağlığımızla kimseyi oynatmayız. Kaçağa ve talana asla izin vermeyiz. Halkız biz” ifadelerini kullandı. Nilüfer Belediyesi tarafından 9 kez mühürlenmesine rağmen mührü kırarak çalışmaya devam eden tesis, yönetmeliklere aykırı olarak evlerin 100 metre yakınında bulunuyordu.

Öte yandan çevik kuvvet ekipleri de bölgede geniş güvenlik tedbiri aldılar

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nilüfer’in göbeğindeki kaçak çimento santrali kaldırılıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Cadde News - Gündem - Dünya - Ekonomi - Spor - Teknoloji - Magazin ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin