1. Haberler
  2. İstanbul
  3. Mustafa Arda Yiyit’in Katkıları ile Yapılan Derslik ve Kütüphane Hizmete Açıldı

Mustafa Arda Yiyit’in Katkıları ile Yapılan Derslik ve Kütüphane Hizmete Açıldı

featured

Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Derslik ve Kütüphane hizmete girdi. Başhekim Prof. Dr. Nurettin Yiyit’in oğlu, Mustafa Arda Yiyit’in katkıları ile yapılan Derslik ve Kütüphane Yapılan tören ile hizmete alındı.

Başhekim Prof. Dr. Nurettin Yiyit oğlu Mustafa Arda Yiyit’in 21 Eylül 2024 tarihinde Çekmeköy Rüya Bahçede yapılan sünnet düğününde toplanan takılardan katkı sağlanarak Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Derslik ve Kütüphane yapıldı. Yapılan derslik ve kütüphane Başhekim Prof. Dr. Nurettin Yiyit’in katıldığı program ile hizmete girdi. Başhekim Prof. Dr. Nurettin Yiyit, yapılan Derslik ve Kütüphanenin açılış kurdelesini Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Kaan Kara hastane hekimleri ve kütüphanenin yapımında katkısı bulunan Oğlu Mustafa Arda Yiyit ile beraber kesti.

 

Derslik ve kütüphanenin yapımında emeği olan herkese teşekkür eden Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Derslik ve Kütüphane açılışında Başhekim Prof. Dr. Nurettin Yiyit ve oğlu Mustafa Arda Yiyit Cadde News TV mikrofonların duygularını aktardı.

Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiyit, “Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ülkemizdeki en köklü göğüs hastanesi. Hastanemizde asistan eğitimi, tıp fakültesi eğitimi ve stajyer eğitimin yapıldığı hastaneyiz. Hastanemizde dersliklerimiz ve anfilerimiz var. Hastanemizde derslik ihtiyacı her zaman atıyor. Bulunduğumuz bu alanı yeniden dizayn ettik. Güzel bir dersliğe dönüştürdük. Stajyerlerimiz, tıp fakültesi öğrencilerimiz ve kendi iç eğitimlerimiz için kullanabileceğimiz bir yer oldu. Aynı zamanda kendi öğrencilerimizin de kullanabileceği Dersliğin yanında kütüphane formatı oluşturduk.  Oğlumun sünnet töreninden biriktirdiği haşlaklarından buraya katkı sağladık. Oğluma teşekkür için bir plaket takdimimiz olacak. İnşallah eğitim anlamında faydalı bir yer olacak” ifadelerini kullandı.

Mustafa Arda Yiyit “Çok memnunum. çok sevindim. bunu yaptığıma hastanemize hayırlı olsun” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mustafa Arda Yiyit’in Katkıları ile Yapılan Derslik ve Kütüphane Hizmete Açıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Cadde News - Gündem - Dünya - Ekonomi - Spor - Teknoloji - Magazin ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin