1. Haberler
  2. Genel
  3. Mevsimlik tarım işçileri ile ilgili alınacak tedbirlere yönelik toplantı gerçekleştirildi

Mevsimlik tarım işçileri ile ilgili alınacak tedbirlere yönelik toplantı gerçekleştirildi

featured

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde başka il ve ilçelerden gelen mevsimlik tarım işçileri ile ilgili alınacak tedbirlere yönelik toplantı gerçekleştirildi.

Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Kaymakam Yüksel Ünal, yaz tarım sezonunun başlaması nedeniyle farklı illerden ilçeye gelen mevsimlik tarım işçilerinin eğitim, sağlık, güvenlik ve sosyal faaliyetleriyle işçilerin temel ihtiyaçlarının karşılanması hususlarında ilgili kurumlara görevler düştüğünü anlattı. Bu konuda gerekli hassasiyetin gösterilmesi gerektiğini vurgulayan Ünal, “İlçemizde genellikle köylerde bulunan mevsimlik tarım işçileri geçici yerleşim yerine dair sorunların kaymakamlığımız koordinesinde ilgili kurum ve kuruluşlarla birlikte çözüme ulaştırmak için hep birlikte gayret sarf edilecektir. İlgili kurum müdürlerinin üzerlerine düşen görevlerle ilgili olarak istişarede bulunarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Düzenlenen toplantıya konu ile ilgili kurum müdürleri katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mevsimlik tarım işçileri ile ilgili alınacak tedbirlere yönelik toplantı gerçekleştirildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Cadde News - Gündem - Dünya - Ekonomi - Spor - Teknoloji - Magazin ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin