1. Haberler
  2. Genel
  3. İyi ki varsınız!

İyi ki varsınız!

featured

Yaklaşık iki yıldır hastaneler arası mekik dokuyorum. Annem başta olmak üzere son aylarda babamın kanser olması hafta yedi, ben beş gün hastanelerde geçirmeye başladım. Benim için sıkıntılı günlerin başlaması Ağustos ayının sonlarına doğru babamın rahatsızlanması ile başladı. 8 Temmuz tarihinde Uzm. Dr. Emine Nilgün Ordu doktorumuzun yapmış olduğu muayene sonucu Akciğer Kanseri olduğunu öğrendim.

Benim için üç ay önce acaba ne olacak diye düşünmeye başladığım sürecim Sancaktepe İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Feriha Öz Yerleşkesinde Uzm. Dr. Emine Nilgün Ordu hocamızın yaptığı muayene sonucu Akciğer Kanseri tesisi başladı. Babamın Ameliyat ve tedavi süreci Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Başhekim Sn. Prof. Dr. Nurettin Yiyit hocamın kontrolünde başladı. Önce Allah (C.C) sonrasında Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin tecrübeli ekibi tarafından yapılan ameliyat ve tedavisi sonucunda mutlu sonuca ulaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Babam hastane tedavisini tamamladı ve şükürler olsun evde süreci takip ediyoruz.

Sancaktepede Süreci Başlatan Ekibe…

Sürecin ilk başında Sancaktepe İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Sn. Doç. Dr. Gökhan Yaprak, Başhekim sekreteri Sn. Alper Bengül ve bu sürecin başlamasında ve bizlere yol gösteren Sancaktepe İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi Doktoru Sn. Uzm. Dr. Emine Nilgün Ordu hocama teşekkür ederim.

Hastane Yönetim Kadrosuna…

Üç ay boyunca babanın tedavisi sürecinde tedavi sürecini yakından takip edip ilgilenen Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Başhekim Sn. Prof. Dr. Nurettin Yiyit hocama ve Başhekim Yardımcısı Sn. Uzm. Dr. Kaan Kara hocama hastane özel kalem müdürlüğündeki değerli ablalarıma sürecin her aşamasında ilgilendikleri için çok teşekkür ediyorum.

Ameliyat Doktor Ekibine…

Hastanede yattığımız süre boyunca her zaman hastamızın tedavisi ve Ameliyatı gerçekleştiren Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi 1. Cerrahi Kliniği ekibi Doç. Dr. Cemal Aker, Doç. Dr. Özkan Saydam, Doç. Dr. Celal Buğra Sezen ve Doç. Dr. Mustafa Vedat Doğru hocalarıma çok teşekkür ediyorum.

Asistan Ekibine…

Ameliyat ve ameliyat sonrası babam ile her an ilgilenen Asistan ekibi; Merve Özbek, Oğuzhan Bayraktar, Ezgi Nilay Yağcı ve Dağıstan Bozkurt Asistanlar ekibine çok teşekkür ediyorum.

Babamın sürecinde hastanede başta hemşireler olmak üzere temizlik, hizmetli, sekretarya hizmetlerini yerine getirerek sürecin tamamlanmasında üzerlerine düşeni fazlası ile yerine getiren tüm ekibe canı gönülden teşekkür ediyorum. Sağlık kadrosunun her neferine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.

Selam ve dua ile…

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İyi ki varsınız!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Cadde News - Gündem - Dünya - Ekonomi - Spor - Teknoloji - Magazin ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin