1. Haberler
  2. İstanbul
  3. Ümraniye Belediyesi ile 280 öğrenci üniversiteli oldu

Ümraniye Belediyesi ile 280 öğrenci üniversiteli oldu

featured

Ümraniye Belediyesi, hazırlık kursunu tamamlayan 317 öğrenciden 280’ini YKS’de, köklü üniversitelerin hukuk, mühendislik, öğretmenlik ve veterinerlik gibi alanlarına yerleştirmeyi başardı.

Ümraniye Belediyesi Cemil Meriç Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi’ndeki Hazırlık Kursu, 2024’te de gençlere hedefledikleri üniversite ve bölümleri kazandırdı. Bu yıl YKS’ye belediyenin kursu ile hazırlanan 317 öğrenciden 280’ini aralarında Yıldız Teknik, Marmara, İstanbul, Bursa Uludağ, Kocaeli ve Sakarya Üniversitesi gibi köklü üniversitelerin de bulunduğu eğitim kurumlarının mühendislik, hukuk, veterinerlik, öğretmenlik, hemşirelik ve ilahiyat gibi alanlarına yerleşmeyi başardı.

“Hepinizi yürekten tebrik ediyorum”

Başkan İsmet Yıldırım konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Üniversiteye yerleşen öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Ümraniye Belediyesi olarak, gençlerimizin daha kaliteli bir ortamda ders çalışabilmesi için ilçemize modern kütüphaneler kazandırıyoruz. Hazırlık kurslarında da gençlerimizin hayallerine ulaşabilmesi için elimizden gelen tüm desteği verdik, vermeye de devam edeceğiz. Ümraniye’mizden, ülkemizin en seçkin yükseköğretim kurumlarına öğrencilerimizin başarıyla yerleşmesi bizleri çok mutlu ediyor. Azimle ve özveriyle çalışarak hayallerine kavuşan tüm öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyor, yollarının ve bahtlarının açık olmasını diliyorum. Başarılarınız daim olsun” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ümraniye Belediyesi ile 280 öğrenci üniversiteli oldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Cadde News - Gündem - Dünya - Ekonomi - Spor - Teknoloji - Magazin ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin