1. Haberler
  2. İstanbul
  3. Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Tuncer vefat etti

Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Tuncer vefat etti

featured

İBB Meclis Üyeliği, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcılığı ve UKİV Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlık görevini yürüten Yavuz Selim Tuncer kısa bir süre önce yakalandığı amansız hastalık sonucu, solunum yetersizliğinden dolayı vefat etti.  

Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı ve İBB Meclis Üyesi Yavuz Selim Tuncer’in Cenazesi yarın (19 Ağustos Pazartesi) Öğle namazını müteakip Fatih Camiinde kılınıp naaşı Edirne Kapı Şehitlik Mezarlığına defnedilecektir. Merhum Yavuz Selim Tuncer için Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım başta olmak üzere birçok seveni sosyal medyadan başsağlığı mesajı yayınladı.

UKİV Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı ve İBB Meclis Üyesi olan Yavuz Selim Tuncer vefat etti. Yavuz Selim Tuncer’in vefatı nedeniyle sosyal medya paylaşımı yapan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet yıldırım, “Acımız büyük. AK Parti Esenler Kurucu İlçe Başkanımız, İstanbul Büyükşehir ve Ümraniye Belediyesi İlçe Meclis Üyemiz, 2 dönemdir Ümraniye Belediye Başkan Yardımcılığımızı yürüten, KİPTAŞ Genel Müdürlüğüm döneminden beri uzun yıllar boyunca birlikte yol yürüdüğüm, değerli dava arkadaşım ve çok sevdiğim kardeşim Yavuz Selim Tuncer, yakalandığı amansız hastalık sebebiyle vefat etti.

 

Bir dostu, kardeşi, yol arkadaşını yitirmenin derin acısını yaşarken, ömrünü milletine hizmete adamış bir dava insanının kaybının da teessürü içerisindeyim. Yavuz Selim kardeşime Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve Ümraniye Belediyemize sabr-ı cemiller niyaz ediyorum. Mekânı cennet, makamı âli olsun” ifadelerini kullandı.

Yavuz Selim Tuncer Kimdir?

20/05/1969 tarihinde İstanbul da doğdu, Aslen Malatya Pötürge’lidir. Lisans eğitimini İktisat Fakültesinde, Yüksek Lisansını ise Siyaset Bilimi ve Ekonomi alanında tamamladı. 2001/2009 döneminde Ak Parti Esenler İlçe Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Genel Sekreterliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kiptaş Genel Müdür Müşavirliği görevlerinde bulundu.

31 Mart 2019 yerel seçimleriyle birlikte Ak Parti İBB Meclis Üyeliği görevini sürdüren Tuncer, 20.05.2019 tarihinden itibaren Ümraniye Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak atanmıştır. Evli ve 3 (üç) çocuk babası idi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Tuncer vefat etti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Cadde News - Gündem - Dünya - Ekonomi - Spor - Teknoloji - Magazin ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin