1. Haberler
  2. Genel
  3. Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’ten Hayvan hastanesine ziyaret

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’ten Hayvan hastanesine ziyaret

featured

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, yakın zamanda hizmete girmesi planlanan hayvan hastanesini ziyaret etti. Soytürk, merkezin öğrencilere, hayvanseverlere ve hayvan yetiştiricilerine hayırlı olmasını temenni etti.

Süleymanpaşa ilçesi Köseilyas Mahallesi’nde yer alan ve “Akademik Hayvan Hastanesi” olarak hizmet vermesi planlanan merkez, toplamda 6 bin 500 metrekare kapalı alana sahip olup, Eğitim-İdare Binası ve Hayvan Hastanesi olmak üzere iki ayrı bölümden oluşuyor.

Merkezde, lisans ve lisansüstü eğitim-öğretim faaliyetlerinin yanı sıra hayvan hastalıkları ile ilgili bilimsel proje ve çalışmalar yürütülecek ve hayvancılık yapan vatandaşlara tıbbi destek sunulacak. Ayrıca, Tekirdağ ve bölgesindeki pet hayvanları, at ve çiftlik hayvanları ile egzotik ve yaban hayvanlarına kaliteli veteriner sağlık hizmetlerinin sunulması hedeflenmekte. Merkezde, gelişmiş teknik donanımlar ve ilgili hayvanlara göre çeşitli muayene ve operasyon bölümleri bulunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’ten Hayvan hastanesine ziyaret
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Cadde News - Gündem - Dünya - Ekonomi - Spor - Teknoloji - Magazin ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin