TDF Genel Başkanı İsmail Şatıroğlu, İsmail Şatıroğlu: Anadolu Yakasında Kız Yurdumuz olacak

WhatsApp Görsel 2024-10-19 saat 12.35.50_f479f6b2

Trabzon Dernekleri Federasyonu (TDF) Genel Başkanı İsmail Şatıroğlu 27 Ekim Pazar Günü Bahçelievler Kocasinan Kongre Merkezinde yapılacak kongre için seçim çalışmalarına devam ediyor. Anadolu Yakası Trabzonlu Dernek Başkanları ile Ataşehir Trabzonlular Derneği’nde akşam yemeğinde bir araya gelen Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı İsmail Şatıroğlu, “artık altı katlı 2500 M2 federasyon binamız var. İstanbul’da Trabzon evimiz var. Önümüzdeki dönem de hayalim olan Anadolu Yakasında bir kız yurdumuz ’un çalışmaları devam ediyor. Bize her yer Trabzon ve Her şey Trabzonlular için…” ifadelerini kullandı.

Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Başkanımız İsmail Şatıroğlu, federasyon seçimleri öncesi Anadolu Yakası Trabzonlu Dernek Başkanları ile Ataşehir Trabzonlular Derneği’nde 16 Ekim Çarşamba günü akşam yemeğinde bir araya geldi. Ataşehir Trabzonlular Dernek Başkanı Namık Sürmen’in ev sahipliğinde organize edilen yemeğe Anadolu yakasında bulunan Trabzon dernek başkanları katıldı. Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı İsmail Şatıroğlu, “Birlik, beraberlik ve güç birliği içinde, yeni projelerle federasyonumuzu daha da ileriye taşımak için hep birlikte kararlıyız. Federasyonumuzun geleceği adına güçlü adımlar atmaya ve Trabzonluların sesini daha da gür duyurmaya hazırız” dedi.

Trabzon Dernekleri Federasyonu (TDF) 27 Ekim Pazar Günü Bahçelievler Kocasinan Kongre Merkezinde kongreye gidiyor. Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı İsmail Şatıroğlu Anadolu Yakası Trabzonlu Dernek Başkanları ile Ataşehir Trabzonlular Derneği’nde akşam yemeğinde bir araya geldi. Akşam yemeğinde Trabzon Dernekleri Federasyonu (TDF) Genel Başkanı İsmail Şatıroğlu, ‘Bize Her Yer Trabzon’ sloganı basit gibi gözükür. Elhamdülillah iki üç kişi bir araya geldiğimizde biz o birlikteliği sağlıyoruz, diyen Şatıroğlu şöyle devam etti;

 

TDF Genel Başkanı İsmail Şatıroğlu: “artık İstanbul’da Trabzon evimiz var”

‘Bize Her Yer Trabzon’ sloganı basit gibi gözükür. Elhamdülillah iki üç kişi bir araya geldiğimizde biz o birlikteliği sağladıklarını dile getiren Trabzon Dernekleri Federasyonu (TDF) Genel Başkanı İsmail Şatıroğlu, “Trabzon Dernekleri Federasyonu yerimiz fındık zadede bir binada daire idi. Altı yıl önce federasyon başkanlığına geldiğinde pandemi oldu. Bizler iki yıl federasyonumuzun bulunduğu dairemize gidemedik. İkinci dönemimiz için vaatlerimden olan İstanbul’da bir merkez yapmaktı. Allah nasip etti yaptık. Cerrahpaşa’da altı katlı 2500 m2 binamızı yaptık. Cerrahpaşa’da altı katlı Trabzon evimiz var. Kaleniz var. Bu Trabzon evi için çok emekler verildi. Trabzonluların hizmetine sunduk. Biz buraya bir şey almaya gelmedik. Trabzon’a Trabzonlulara hizmete geldik. Biz hayal peşinde koşmuyoruz. Biz hayallerle yaşamıyoruz. Biz ciddi işler yapıyoruz. Onun için bizim yapacağımız çok işimiz var”.

İsmail Şatıroğlu: “Tek Siyasetimiz Trabzon”

Fedarasyonun binlerce memuru olduğunu dile getiren TDF Genel Başkanı İsmail Şatıroğlu, “seçim döneminde onlarca meclis üyemiz oldu. AK Parti ve CHP başta olmak üzere 38 civarında meclis üyemiz var İstanbul’da. Ben altı yıl önce siyaset yapmayacağımı söylemiştim. Beni siyasetin bir yerinde gördünüz mü? Hiçbir siyasi partiye müracaatımı gördünüz mü? Siyaset yapmayacağım yine sözümdeyim. Diyorlar ki Trabzon Federasyonuna siyaset girdi. İyide kardeşim bizle yanımızda olanlarla beraber olduk. Buraya kim yardım ediyorsa onlarla beraber yürüdük. Ben o binayı kapı komşum, kardeşim dostum Süleyman Soylu Bakanım, Mehmet Muş Bakanım, Murat Kurum Bakanımızın, destekleri ile Fatih Belediye Başkanımız Mehmet Ergün Turan’ın desteği ile yaptık. Trabzon evimizi bu isimlerin destekleri ile başardık”.

 

İsmail Şatıroğlu: “İşte bu bizim hemşerilerimizin gücü”

İstanbul’da yapılan şampiyonluk kutlamalarında Ekrem İmamoğlu’ndan aldığı desteği dile gerdiren TDF Genel Başkanı İsmail Şatıroğlu, “Trabzonspor şampiyon olduğunda İBB başkanımız hemşehrimiz Sayın Ekrem İmamoğlu’na giderek dedim ki; kıymetli başkanım Trabzonspor’umuz şampiyon oldu. İstanbul’da şampiyonluk kutlaması yapmak istiyoruz. Bize yardımcı olabilir misin? Ekrem Başkan bize gönlünü açtı, kapısını açtı. Yeni Kapıda dünyanın parasını aktarsak İstanbul’daki Şampiyonluk kutlamasını yapamazdık. Emniyetin rakamına göre 347 bini üzerinde insanımızın Yeni Kapıya akın ettiği Şampiyonluk kutlamasının yaptık. İşte bu bizim hemşerilerimizin gücü. İşte bu güç ile yaptık. Onun için diyorum ki benim siyasetim Trabzon. Beni hiçbir şey bağlamıyor. Yeni dönem için projelerimiz hazır. Allah nasip ederse yeni dönemde yurt yapacağım. Trabzon kız yurdumuzu kimse destek vermezse ben cebimden yapacağım. İBB Başkanımız hemşehrim Sayın Ekrem İmamoğlu bu konuda bize destek verirse en büyük Ekrem’ci ben olurum”.

 

İsmail Şatıroğlu: “Anadolu Yakasında bir kız yurdumuz olacak”

İsmail Şatıroğlu için kimse kötüdür demiyor. Yanlış yapıyor da demiyor. Bu işi yapamıyor da demiyor. Temsil kabiliyeti de yok diyemiyor. Ne diyorlar İsmail Şatıroğlu bize üç yıl önce söz verdi. Her Trabzonlu seçime girer. Herkesin hakkıdır. Üç yıl önce hemşerimiz o zamanda aday olmak istedi. O dönemde büyük kongre hazırlıklarımız oldu. Ben kurucu başkanlarım ile bir araya geldiğimizde orada şunu söyledim. Biz buraya vermeye geldik almaya değil. Biz hayal satmıyoruz. Biz yapacağımız işlerden bahsettik dedim ki. Trabzon için yapacağım işler var. Bu işleri bitirdikten sonra bir daha aday olmayacağım söz dedim. Ama bizim yapacak çok işimiz var. Trabzon Dermekler Federasyonun yerini altı yıl önce yerini kimse bilmiyordu. Bakın şimdi gurular gidebileceğiniz büyük bir binanız var. Gururla gideceğiniz Trabzonluların bir Trabzon eviniz var. Allah nasip ederse önümüzdeki dönemde hayalim Anadolu Yakasında bir kız yurdumuz olacak. 26 Ekim Pazar günü yapılacak kongrede Trabzon Dernekleri Federasyonu kongresinde desteklerinizi beklerim yeni dönemde Trabzon için yapacağımız projelerimiz ile İstanbul’da bulunan Trabzonlulara daha hizmet edeceğim” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version