1. Haberler
  2. Genel
  3. Serdivan Çocuk Akademisi’nde yaz dönemi başlıyor

Serdivan Çocuk Akademisi’nde yaz dönemi başlıyor

featured

Serdivan Belediyesi Çocuk Akademisi okulların kapanmasıyla birlikte yaz dönemi programlarının kayıtlarına başlıyor.

Kültür ve sanat etkinliklerinin yanı sıra, çocukların sosyal ve kişisel gelişimlerine de katkı sağlayan Serdivan Belediyesi Çocuk Akademisi yaz dönemi kayıtlarının 1 Temmuz Pazartesi günü başlayacağı belirtildi. 2 Temmuz-27 Temmuz tarihleri arasında toplamda 4 hafta sürecek programın Salı-Çarşamba-Perşembe-Cuma-Cumartesi günleri 3-14 yaş gruplarına yönelik olacağı ifade edildi.

Kayıtlarının her hafta Pazartesi günü saat 10.00 da yenileneceği ücretsiz atölyelere her Pazartesi saat 10.00’da fikirvesanat.org adresinden online kayıt yapılabileceği ve bir öğrencinin haftalık bir 2 farklı ders seçebileceği belirtildi. Serdivan Çocuk Akademisi Yaz Dönemi dersleri şu şekilde: Kur’an-I Kerim, Gitar, Karakalem, Çocuk Tiyatrosu, Piyano, İngilizce Oyun Atölyesi, Görsel Sanatlar Atölyeleri, Hareket Beceri Atölyeleri, Duyusal Oyun Atölyeleri.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Serdivan Çocuk Akademisi’nde yaz dönemi başlıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Cadde News - Gündem - Dünya - Ekonomi - Spor - Teknoloji - Magazin ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin