1. Haberler
  2. Genel
  3. Şehidin vasiyeti yerine geldi

Şehidin vasiyeti yerine geldi

featured

Afrika’da açılan Mehmetçik kuyularına, şehit Mehmet Ali Horoz’un adı eklenerek, vasiyeti yerine getirildi.

Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz, Pençe – Kilit operasyonunda şehit düşmeden önceki vasiyetinde, “Volkan beni rüyasında görmüş, şehit oluyormuşum. Eğer ben şehit olursam, bir Afrika ülkesinde su kuyusu açtırmanızı rica ediyorum sizden” demişti.

Kurulduğu günden bu yana şehitler için Afrika’da su kuyuları açan Tüm Afrika’nın Dostları Derneği Başkanı Dr. Bilgehan Güntekin, “Şehit Mehmetçiğimizin Afrika’da su kuyusu açılması vasiyeti, bu faaliyetlerin içinde olmamız sebebi ile bizi daha fazla duygulandırdı. Aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Şehidin babası Kalender Horoz ise oğlunun vasiyeti yerine getirildiği için teşekkür ederek, “Evladımın vasiyetini yerine getirenlerden Allah razı olsun. Allah o topraklarda yaşayanları susuz vatansız bırakmasın. Allah’ım hayırlılarınızı kabul etsin” diye dua etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şehidin vasiyeti yerine geldi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Cadde News - Gündem - Dünya - Ekonomi - Spor - Teknoloji - Magazin ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin