1. Haberler
  2. İstanbul
  3. Sancaktepe’de Yaz Kuran Kursları Başladı

Sancaktepe’de Yaz Kuran Kursları Başladı

featured

Sancaktepe’de Yaz Kuran Kursları Başladı. Sancaktepe İlçe Müftülüğü 75 Camide Yaz Kur’an Kursları eğitime başladı. 300’ün üzerinde eğitim kadrosu ile Elif Be Te Se Cîm! Başlıyor Kur’an Sevincim! Geldi Yaz Tatili! Şimdi Kur’an Öğrenme Vakti! Yaza! Kur’anla Merhaba! Sloganıyla hazırlıklarını tamamladı.  7 hafta sürecek kurslar  1 Temmuz ile 16 Ağustos’a kadar devam edecek.

7 hafta sürecek kursların bugün başladığını dile getiren Sancaktepe İlçe Müftüsü Ertuğran Mehmet Soylu, “75 Camii ve 50 Kur’an kurslarımız da başladı. Bu sene kadrolu, sözleşmeli, fahri veya geçici toplamda 300’ü aşkın görevlimiz marifetiyle eğitim ve öğretime başladık.  Kurslarımız, yaz tatilinde çocuklar ve gençler için büyük bir fırsat eğitimi sunmaktadır. Öğrencilerimizi, Kur’an-ı Kerim öğrenmek ve Dini Bilgilerini geliştirmek amacıyla Camilerimizde ve Kur’an Kurslarımızda eğitim başladı” dedi.

Sancaktepe de yaz kuran kursları 16 Ağustos’a kadar devam edecek.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sancaktepe’de Yaz Kuran Kursları Başladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Cadde News - Gündem - Dünya - Ekonomi - Spor - Teknoloji - Magazin ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin