1. Haberler
  2. İstanbul
  3. Sancaktepe’de Şenol Keleş Unutulmadı

Sancaktepe’de Şenol Keleş Unutulmadı

featured

Sancaktepe’de Şenol Keleş unutulmadı. 2020 yılında Trabzon da uğradığı saldırı sonucu öldürülen Sancaktepe Ziğanaspor Kulüp Başkan Yardımcısı Şenol Keleş için Futbol Turnuvası düzenlendi.

28 Ağustos 2020 yılında ailesi ile beraber tatil için gittiği Trabzon Çaykara ilçesine bağlı Sultan Murat Yaylası’nda yaşanan menfur saldırı sonucu, Şenol Keleş öldürülmüştü. Her yıl olduğu gibi Sancaktepe Belediyesi Sarıgazi Stadyumun da Şenol Keleş turnuvası düzenlendi. Turnuvaya Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Kılıç ve Zigana Spor Kulüp Başkanı İhsan Keleşin de katıldığı minikler futbol turnuvası ile Şenol Keleş unutulmadı.

 

 

Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Kılıç ve Sancaktepe Ziganaspor Kulüp Başkanı İhsan Keleş, 28 Ağustos 2020 yılında uğradığı saldırı sonucu hayatını Kaybeden Sancaktepe Ziganaspor Kulüp Başkan Yardımcısı Şenol Keleş adına düzenlenen turnuvada Cadde News TV mikrofonlarına Şenol Keleş ile ilgili duygularını aktardılar;

Hüseyin Kılıç: “Şenol Keleş çocuklarımıza her anlamda rehberlik etmiş birisidir”

Şenol Keleş’in mahalle ve öğrenciler için bir abi olduğunu dile getiren Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Kılıç, “ben Şenol’un spor tesislerinin yanında olan okulun müdür yardımcısıyken tanıştım. Bizim özellikle baş edemediğimiz yaramaz dediğimiz haylaz dediğimiz çocuklar Şenol’un yanına giderdi. Şenol çocuklara bir abi ve spor adamı edası ile öğrencileri çalıştırırdı sahayı açardı onların spor ile meşgul olmalarını sağlardı. Bildiğiniz gibi spor önemli bir terbiye aracıdır. Gençlerin çocukların yetişmesi için çok etkilidir. Şenol Keleş çocuklarımıza her anlamda rehberlik etmiş birisidir. Çocukların ve gençlerin her türlü ihtiyacını karşılama noktasında çok büyük özveride bulunan bir isimdir” ifadelerini kullandı.

İhsan Keleş: “Şenol Keleş’in hayatı sporun içinde geçti”

Turnuvaya katılan sporcular, kulüpler ve ailelere teşekkür eden Sancaktepe Ziganaspor Kulüp Başkanı İhsan Keleş, “Şenol Keleş’in hayatı sporun içinde geçti. Bizlerde kendisini gençliğe tanıtmak için bugün bir turnuva ile anıyoruz. Spor kardeşimin değil herkesin aynı şekilde yapmak istediği ve severek yaptığı bir dal. Hayatı boyunca gençlere bir şeyler verebilmek için çalışmış bir isimi bugüm turnuva ile hatırlayıp yad ediyoruz” dedi.

Sancaktepe Belediyesi Sarıgazi Stadyumunda dereceye girenlere kupalarını ve madalyalarını Sancaktepe Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Kılıç, Sancaktepe Ziğanaspor Kulüp Başkan İhsan Keleş, Futbol Antrenörü İsmail Aras, Seferoğulları Kulüp Başkanı Sefer Temiz verdi. Turnuva çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sancaktepe’de Şenol Keleş Unutulmadı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Cadde News - Gündem - Dünya - Ekonomi - Spor - Teknoloji - Magazin ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin