1. Haberler
  2. İstanbul
  3. Sancaktepe Ziganaspor’dan ücretsiz yaz spor okulu

Sancaktepe Ziganaspor’dan ücretsiz yaz spor okulu

featured

Sancaktepe Ziganaspor’dan ücretsiz yaz spor okulu. Sancaktepe Ziganaspor’dan bir ilk daha. 2023-2024 Eğitim Öğretimin tatil olması nedeniyle Sancaktepe Ziganaspor Kulübü 3 aylık yaz tatilinde ücretsiz spor okulu yapıyor.

 

‘Bizden Bi Tane Daha Yok’ sloganı ile gençleri yetiştirmeye devam eden Sancaktepe Ziganaspor Kulübünden genlerin yeteneklerini ortaya çıkarmaya devam ediyor. Sancaktepe Ziganaspor Kulübü 2009 ve 2017 arası doğumlu gençler için Sarıgazi Statında 26 Haziran Çarşamba günü ücretsiz alt yapı seçmelerine başlıyor.

 

Gençler için yaptığı çalışmalar ile Sancaktepe’nin gönlünde taht kuran Sancaktepe Ziğanaspor bir ilke daha imza atıyor. Kulüp Başkanı İhsan Keleş, “kulüp olarak gençlerimizin yarınları için çalışmalarımıza bir yenisini daha ekliyoruz. Bu yaz tatilinde 2009 ve 2017 tarihleri arası doğmuş olan gençlerimizin yeteneklerini sergileyebileceği bir ortam hazırladık. Ücretsiz alt yapı seçmelerimiz 26 Haziran Çarşamba günü Sarıgazi Stadyumunda. 3 aylık yaz tatilinde ücretsiz yaz spor okulu sizlerle birlikte olacağız. Spor okuluna katılacak olan yeni genç yeteneklere lisanslı sporcu olma fırsatı sunuyoruz. Bu fırsattan tüm aileler faydalanabilecek” dedi.

 

Detaylı bilgi için Sancaktepe Ziğanaspor Kulübüne ulaşabilirsiniz.

İrtibat No: 0541 356 29 61

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sancaktepe Ziganaspor’dan ücretsiz yaz spor okulu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Cadde News - Gündem - Dünya - Ekonomi - Spor - Teknoloji - Magazin ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin