Prof. Dr. Nurettin Yiyit’in mutlu günü  

IMG-20240923-WA0014

 

Prof. Dr. Nurettin Yiyit’in mutlu günü. Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiyit görkemli Sünnet Düğünü ile oğlu Mustafa Arda erkekliğe ilk adımını attı. Osmanlı Tarihi ve Türk geleneklerinin yaşatıldığı düğünde Sağlık, siyaset, Sanat camiasından önemli isimlerin yalnız bırakmadığı düğünde Arabesk müziğin önde gelen ismi ve Devlet Sanatçısı Orhan Gencebay Türkiye’m şiirini seslendirdi. Necdet Kaya’nın sahne aldığı düğünün Sunumunu Tasavvuf Ses Sanatçısı Bekir Köse yaparken okuduğu ezgilerle davetliler eşsiz bir gece yaşadı.

Sosyal sorumluluk projelerinin yanında her kesimin takdirini toplayan ve Sağlık alanında yaptığı çalışmalar ile adından söz ettiren Prof. Dr. Nurettin Yiyit, oğlu Mustafa Arda Yiyit’in Sünnet Düğününü Cumartesi akşamı Çekmeköy Taşdelen’de bulunan Rüya Bahçe seçkin davetlilerin katıldığı törenle gerçekleştirdi. Tasavvuf Ses Sanatçısı Bekir Köse’nin sunduğu programda Necdet Kaya sahne aldığı düğünde Devlet Sanatçısı Orhan Gencebay Türkiye’m şiirini seslendirdi.

Mustafa Arda Yiyit: “Düğünüme Beklerim”

Yaptığı konuşmada herkesi gülümseten ve erkekliğe ilk adımını atan Mustafa Arda Yiyit, “düğünümüze katıldığınız ve bugün bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Burada bulunan herkesi düğünüme beklerim” dedi.

Prof. Dr. Nurettin Yiyit: “Derslik ve Kütüphane olacak”

Sünnet düğününe katılan misafirlerle tek tek ilgilenen Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiyit, “Mustafa Arda oğlumuzun sünnet düğününde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim. Hazırladığımız organizasyon ile kültürümüzden örnekler sunmak istedik. Ayrıca bugün burada toplanan takılar ile Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi içerisinde Mustafa Arda’nın katkıları ile yapıldığını yazan bir plaketin olacağı bir derslik ve kütüphane açılacak. En kısa sürede tamamlayıp hastanemizde eğitim alan Tıp Fakültesi Öğrencileri, Asistan ve Stajyerler için eğitim imkanı sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

 Tasavvuf Ses Sanatçısı Bekir Köse’nin sunduğu programda Necdet Kaya sahne aldığı sünnet düğününde Prof. Dr. Nurettin Yiyit, eşi Feride Yiyit ile beraber oğlunun sünnet düğününe katılanları karşıladı. Sancaktepe Eski Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Akın İlhan, MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Erdoğan gibi birçok siyasi katıldı. İş dünyasından Ahmet Nur Çebi ve Fuzul Tasarruf Finansman AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, Sanat camiasından Devlet Sanatçısı Orhan Gencebay, Yapımcı Yüksel Aman. Spor camiasından Eski FIFA Hakemi Binali Kartal, Güvenç Kurtar ve Ziya Doğan. Sağlık camiasından Sancaktepe İlhan Varak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalp Damar Bölüm Başkanı Prof. Dr. Murat Uğur eşi Prof. Dr. Esra Uğur, basın camiasından A Haber Haber Müdürü Kerim Ulak, CNN Türk Özel Haber Şefi Fulya Öztürk, Cadde News Gazetesi İmtiyaz Sahibi Asiye Soytürk, Cadde News Gazetesi G.Y.Y Halit Soytürk, Sancaktepe TV G.Y.Y Gökhan İzgi çok sayıda STK Başkanı,  Akademisyen, siyasetçi ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Çekmeköy Taşdelen’de bulunan Rüya Bahçe seçkin davetlilerin katıldığı Sünnet Düğünü ile Mustafa Arda Yiyit erkekliğe adım attığı düğünde Tasavvuf Ses Sanatçısı Bekir Köse’nin sunduğu programda Necdet Kaya sahne aldı. Düğününe Siyaset, sanat, iş dünyası ve Sağlık alanında tanınmış birçok isimin bir araya getirdiği düğünde Mustafa Arda’nın At üzerinde ve Mehter Marşı ile alana gelmesi ile başladı. Arabesk müziğin önde gelen ismi Devlet Sanatçısı Orhan Gencebay Türkiye’m şiirini seslendirdi. Çocuklar için çeşitli aktivitelerin yer aldığı düğünde mini konser ile sona erdi.

 

Exit mobile version