Ömer Lütfi Gürsoy: “hemşehrimizin her konuda yanında olacağız”

ömer başkan

Trabzonlular kahvaltıda bir araya geldi. Çekmeköy Trabzonlular Derneği kahvaltıda bir araya geldi. Çekmeköy Trabzonlular Dernek merkezinde yeni seçilen dernek yönetimi, Siyasi, STK temsilcileri ve Tarabzonlular kahvaltıda bir araya gelerek Çekmeköy için birlik beraberlik mesajı verdi.  

Çekmeköy Trabzonlular Dernek Başkanı Ömer Lütfi Gürsoy ve yönetim kurulu üyelerinin bir araya geldiği kahvaltıya Çekmeköy Belediyesi Meclis Başkanı Bora Kılıç, Çekmeköy Kent Konseyi Başkanı Özgür Altıparmak, Çekmeköy belediyesi Meclis üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, STK temsilcileri ve çok sayıda Trabzonlu katıldı. Kahvaltıda yapılan Konuşmalarda Dernek Başkanı Ömer Lütfi Gürsoy kahvaltıya katılanlara teşekkür ederken kurucu başkanı Hasan Keleş, “ böyle bir organizasyonda hemşehrilerimi bir araya getiren yeni yönetime teşekkür ediyorum” dedi.

Bora Kılıç: “Çekmeköy menfaatine güzel işler yapacağız”

Kahvaltıda bir konuşma yapan Çekmeköy Meclis Başkanı Bora kılıç, “Trabzonluların ilçemizdeki konumu ve yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Hepimiz Anadolu’dan koptuk geldik. Örf adet gelenek göreneklerimizi Çekmeköy gibi Metropol bir şehirde yaşatmanın mücadelesini veriyoruz. Biz Çekmeköy’lüler olarak birlik ve beraberliğimiz ile güzel işler yapıyoruz. Yeni Başkan olan Başkanı Ömer Lütfi Gürsoy ve Çekmeköy belediyesi, Kent konseyimiz, Muhtarlarımız STK’larımız ile Çekmeköy menfaatine güzel işler yapacağımıza eminim” ifadelerini kullandı.

 

Kahvaltı sonrası yapılan konuşmalarının ardından Çekmeköy Trabzonlular Dernek Başkanı Ömer Lütfi Gürsoy ve Çekmeköy Kent Konseyi Başkanı Özgür Altıparmak Asiye Soytürk’ün sorularını yanıtlayarak duygularını aktardı.

Başkanı Ömer Lütfi Gürsoy: “hemşehrimizin her konuda yanında olacağız”

33 yıldan beri Çekmeköy Çatalmeşe’de oturduğunu dile getiren Çekmeköy Trabzonlular Dernek Başkanı Ömer Lütfi Gürsoy, “bugün düzenlediğimiz kahvaltı programı ile hemşehrilerimiz ile beraber olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Ayrıca tüm hemşehrilerime beni bu derneğin başına layık gördükleri için teşekkür ediyorum. Bu dönemde öncelikle gelenek ve göreneklerimizi yaşatıp genç nesillerimize aktaracağız. Sosyal dayanışma içerişinde ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizi ve Öğrencilerimizi ziyaret edeceğiz. Hemşehrilerimiz ile beraber olup memleket hasreti gidereceğiz. Dernek olarak gezi ve ziyaretlerimize devam edeceğiz. Nerede bir hemşehrimiz varsa iyi gününde ve kötü gününde yanında olacağız” dedi.

Özgür Altıparmak: “Çekmeköy’de yapılması gereken çok iş var”

İlçenin yarınlarına faydalı olmak için çalışmalarını sürdüreceğini dile getiren Çekmeköy Kent Konseyi Başkanı Özgür Altıparmak, “Trabzonlular derneği bölgemizde etkin bir dernek olmaları nedeniyle tüm siyasi ve sosyal etkinlik kapsamında hep aktif durumda. İstanbul’da Çekmeköy yeni ilçelerimizden biri. Çekmeköy kent konseyi olarak, Çekmeköy’de yapılması gereken çok iş var. Önceki dönemlerde yapılmayan işlerde var. Çekmeköy’ün faydasında olan her türlü etkinliğin içerisinde olacağız. Kent konseyi olarak ilk etkinliğimizi Deprem ve Kentsel dönüşüm ile ilgili yaptık. Deprem ve kentsel dönüşüm konusunda Uzman arkadaşlar katılım sağlayan vatandaşların sorularını cevaplayarak faydalı etkinlik oldu. Biz bu tür etkinlikleri Çekmeköy için devam ettireceğiz. Katılımcı Demokrasinin gereği halkın siyasi görüşlerine bakmaksızın bir araya getirip toplumun ortak menfaatler çerçevesinde neler yapılabilecekse onları inceleyerek destek vereceğiz. İlçemizin sorunlarını alarak belediyemize aktaracağız” ifadelerini kullandı.

Haber / Asiye SOYTÜRK

Kamera / Halit SOYTÜRK

Exit mobile version