1. Haberler
  2. Siyaset
  3. MEHMET ASLAN’DAN MAVİ BAYRAKLARIN İNDİRİLMESİNE TEPKİ

MEHMET ASLAN’DAN MAVİ BAYRAKLARIN İNDİRİLMESİNE TEPKİ

featured

Türkiye’de 567 plajda bulunan Mavi Bayrak, Karadeniz’in incisi Akçakoca’da üç plajdan alındı. Duruma tepki gösteren İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi ve Gençlik Yapılanmasından Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Mehmet Aslan, “Batı Karadeniz’in incisi Düzce’mizin Akçakoca ilçesinde üç sahilde bulunan ‘Mavi Bayrak’lı sahillerimiz yanlış yönetim sebebiyle bayraklarını kaybetti. Bu kabul edilemez hatanın tekrarlanmaması için yetkililerin görevlerini yerine getirmesi gerekiyor. İYİ Gençlik olarak biz de sahillerimizin geleceği için sonuna dek çalışacağız.” dedi.

Merkezi Danimarka Kopenhag’da bulunan Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı-FEE tarafından açıklanan Mavi Bayrak sıralamasında, Türkiye plaj sayısıyla yine dünya üçüncüsü olurken Düzce ise elinde olan mavi bayraklı plajını kaybetti. Konuya ilişkin açıklama yapan İYİ Parti GİK Üyesi ve Gençlik Yapılanmasından Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Mehmet Aslan, “Akçakoca ilçemizde yaklaşık 13 yıl aralıksız dalgalanan Mavi Bayrağımız maalesef indirildi. Bizler Mavi Bayrağımızın yanlış yönetim sebebiyle indirildiğini biliyoruz. Gerekçe ise oldukça utanç verici. Tuvaletlerin hijyenik olmaması nedeniyle sahillerimiz Mavi Bayrağı kaybetti. Bu kabul edilebilir bir durum değil. Sahillerimizi böyle mi koruyacağız?” ifadelerini kullandı.

“MAVİ BAYRAKLARI YENİDEN DALGALANDIRANA DEK MÜCADELE EDECEĞİZ”

İYİ Partili Aslan, “İYİ Parti Gençlik teşkilatlarımızla birlikte sahillerimizde yeniden mavi bayrak dalgalanıncaya dek mücadele edeceğiz. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Zaferi; denizi kontrol altında tutan, ihtiyacı olan şeyi, ihtiyacı olduğu zaman, istediği yere ulaştırabilen ülke kazanır’ sözlerinin tüm toplum için yol gösterici olması en büyük arzumuz. Kendi sahillerimizi korumak bizim en önemli görevimiz.” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MEHMET ASLAN’DAN MAVİ BAYRAKLARIN İNDİRİLMESİNE TEPKİ
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Cadde News - Gündem - Dünya - Ekonomi - Spor - Teknoloji - Magazin ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin