1. Haberler
  2. Genel
  3. KARASU BELEDİYE BAŞKANI İSHAK SARI: “EN GÜZEL TEMİZLİK KİRLETMEMEKTİR”

KARASU BELEDİYE BAŞKANI İSHAK SARI: “EN GÜZEL TEMİZLİK KİRLETMEMEKTİR”

featured

Türkiye Çevre Haftası Sakarya Karasuda çeşitli etkinlikler ile kutlandı. Türkiye Çevre Haftası Etkinlikleri kapsamında Karasu Sahil Park’ta organize edilen etkinlikte “Hepimizin Bir Dünyası Var” temasının kullanıldığı etkinlikte Sakarya Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Öğrenciler ile birlikte sahilde çöp topladı.

Karasu ilçesinin çeşitli okullarından etkinliğe katılan Öğrenciler ile beraber Sakarya Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı karasu sahilinde çöp topladı. Başkan Sarı, “Çocuklarımızın çevre bilinciyle yetişmesini sağlamak da ailelerin, eğitim kurumlarımızın ve her birimizin birincil vazifesidir” dedi.

“Hepimizin Bir Dünyası Var” diyerek kumsalda çöp toplayıp sahil temizliği gerçekleştirdiklerini dile getiren Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı “Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmanın mücadelesini veriyoruz. Doğanın korunması ve çevre bilincinin oluşmasıyla ilgili Belediyemizde, kurumlarımızda ne tür faaliyetler yürütüldüğünün kısa bir özetini burada konuklarımız ve öğrencilerimizle birlikte, kurulan stantlarda görme fırsatı bulacağız. Farkındalık oluşturmak, bizim temel hedeflerimiz arasında yer alıyor. Bir sloganımız var ” En Güzel Temizlik Kirletmemektir,” Yaşadığımız çevreyi, denizlerimizi temiz tutmak ve küresel ısınmayı geciktirecek, engelleyecek mücadeleyi aktif olarak vermeyi iyi anlamak, iyi anlatmak zorundayız. Çocuklarımızın çevre bilinciyle yetişmesini sağlamak da ailelerin, eğitim kurumlarımızın ve her birimizin birincil vazifesidir. Çevre sorunları dünyamızda ciddi bir gündem. Önlem almadığımız takdirde bu gidişat değişmeyecek ve ne yazık ki hayal edilesi, yaşanılası bir geleceğimiz olmayacak. Şimdi harekete geçme zamanı. Burada bulunmamıza vesile olan programımız özellikle çocuklarımızın, gençlerimizin zihinlerinde doğru bir çevre bilinci oluşmasına katkı sağlayacaktır ümidindeyim.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KARASU BELEDİYE BAŞKANI İSHAK SARI: “EN GÜZEL TEMİZLİK KİRLETMEMEKTİR”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Cadde News - Gündem - Dünya - Ekonomi - Spor - Teknoloji - Magazin ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin