1. Haberler
  2. İstanbul
  3. İstanbul’un En Genç Muhtarı Dünya Evine Girdi

İstanbul’un En Genç Muhtarı Dünya Evine Girdi

featured

İstanbul’un en genç muhtarı Sancaktepe Atatürk Mahallesi Muhtarı Cansu Akdağ Dünya evine girdi. Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya’nın katıldığı nikah töreni ile Sancaktepe Atatürk Mahallesi Muhtarı Cansu Akdağ ile Sancaktepe İlçe emniyet Müdürlüğünde görevli komiser Ahmet Binboğa ile dünya evine girdi.

31 Mart Seçimlerinde Sancaktepe Atatürk Mahallesi Muhtarı seçilen Cansu Akdağ yapılan görkemli düğün ile Ahmet Binboğa evlendi. Pazar günü akşamı Çınarım Düğün Salonunda yapılan Düğün ile Sancaktepe Emniyet Müdürlüğünde görevli Komiser Ahmet Binboğa, Sancaktepe Atatürk Mahallesi Muhtarı Cansu Akdağ’ın düğünlerine Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcıları Gökhan Erdoğan, Dr. Abdullah İnan, Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürü Hakan Erişmiş, Cadde News Gazetesi İmtiyaz Sahibi Asiye Soytürk ve Genel Yayın Yönetmeni Halit Soytürk, Atatürk Mahallesi eski Muhtarı Cennet Taçyıldız, Sancaktepe Muhtarları, Sancaktepe İlçe protokolü, gelin ve damadın yakınlarının katıldığı Düğün ile evlendi.

Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Abdullah İnan’ın nikahlarını kıydığı Cansu Akdağ ve Ahmet Binboğa’nın nikah şahitliğini Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürü Hakan Erişmiş ve Atatürk Mahallesi Eski Muhtarı Cennet Taçyıldız yaptı.

Nikah şahitliği yapan Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Cansu Akdağ’a evlilik cüzdanını teslim ederken yeni çiftlere emir boyu mutluluklar diledi. Sancaktepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Abdullah İnan nikahı kıydıktan sonra yaptığı konuşmada Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin’in rahatsız olmasından dolayı bu düğüne katılamadığını dile getirirken çiftlere Sancaktepe Belediyesi adına mutluluklar diledi.

Sancaktepe Emniyet Müdürlüğünde görevli Komiser Ahmet Binboğa, Sancaktepe Atatürk Mahallesi Muhtarı Cansu Akdağ’ın düğünü, nikah akdinden sonra yapılan takı töreni ve oynanan halk oyunları ve yöresel oyunlar ile gelin ve damat gece boyunca yakınları ile doya doya eğlendiler. Cadde News Ailesi olarak genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileriz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İstanbul’un En Genç Muhtarı Dünya Evine Girdi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Cadde News - Gündem - Dünya - Ekonomi - Spor - Teknoloji - Magazin ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin