1. Haberler
  2. Beykoz
  3. Hz. Yuşa’nın kabrine ziyaretçi akını

Hz. Yuşa’nın kabrine ziyaretçi akını

featured

Hz. Yuşa türbesine Kurban Bayramın son gününde yoğun ilgi. İstanbul Beykoz da bulunan Hz. Yuşa (a.s) kabrine Kurban Bayramının son gününde ziyaretçi akını. Kabir ziyaretinde bulunan vatandaşlar dua etti. Ayrıca Kabir ziyaretine gelen vatandaşlara lokum ve şeker ikram edildi.  

İstanbul Beykoz da Kanuni Sultan Süleyman’ın sütkardeşi Yahya Efendi’nin (1494-1570) manevi keşfi ile Hz. Yuşa’nın Beykoz Yuşa Tepesi’nde gömülü olduğu şeklindeki inanış. İstanbul Beykoz ilçesinde kabrinin bulunduğu mevki zamanla Yuşa Tepesi ismini almış. Hz. Yuşa’nın Kabrine dini günlerde ve insanların özel günlerinde yoğun ziyaretçi akını oluyor.

 

Dokuz günlük Kurban Bayramı Bugün sona eriyor. İstanbullular başta olmak üzere tüm ülkede yaşanan bayram sevinci bugün sona eriyor. Hz. Yuşa’nın Beykoz Yuşa Tepesi’nde Manevi atmosferi yüksek olan İstanbul da tarihi yerler başta olmak üzere kabir ziyaretlerine yoğun ilgi. Vatandaşlar Hz. Yuşa’nın Beykoz da Yuşa Tepesi’nde bulunan Hz. Yuşa’nın kabrini ziyaret ederek dua ederek bayramlaştılar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hz. Yuşa’nın kabrine ziyaretçi akını
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Cadde News - Gündem - Dünya - Ekonomi - Spor - Teknoloji - Magazin ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin