1. Haberler
  2. Genel
  3. Halit Soytürk: İnsana Faydalı, Yol Gösterici Çalışmalara Devam

Halit Soytürk: İnsana Faydalı, Yol Gösterici Çalışmalara Devam

featured

Cadde News Gazetesi yeni projesi ile çok yakında sizlerle. Yapmış olduğu çalışmalar ile farklı konuları gündeme getiren Cadde News Gazetesi yeni projesi ile geleceğe umut ile bakmak için çalışmalarına devam ediyor. Genel Yayın Yönetmeni Halit Soytürk, “gençlerimizin ve tüm dünyanın içinde bulunduğu internet kullanımı ve sosyal mecraların sebep olduğu olaylar son dönemde gündemden düşmüyor. Yaşanan olayların ülkemizde ve dünyada kitlesel bir buhrana dönüştüğü bir dönem yaşıyoruz.” dedi.

İstanbul’un ve ülkemizin birçok noktasında yapmayı planladığı projenin ilkini Sancaktepe de yapacaklarını söyleyen Cadde News Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Halit Soytürk, “gazete olarak insana faydalı ve yol gösterici çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Dijitalleşmenin yarınlarımız için getirdiği tehlikeleri gündeme getirmeye devam ediyoruz. Alanında uzman isimler ile Dünya da yaşanan ve sorunları analiz edip çözüm önerilerinin yer alacağı yeni projemizin çalışmaları devam ediyor. Gazete olarak yayın hayatımız boyunca insan odaklı çalışmalar yapmanın huzuru içerisindeyiz. Bu projemiz ile yarınlarımıza yol göstererek daha sağlıklı ve vatanına milletine faydalı gelecek nesiller için önemli bir çalışma olacak. Cadde News Gazetesi olarak hazırladığımız proje ile Sosyal Medya ve internet kullanımın gelecek için nasıl tehdit oluşturduğu ve bu tehditlere karşı nasıl tedbir alabileceğimizi tartışacağımız projelerimizi kamuoyu ile çok yakında paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Halit Soytürk: İnsana Faydalı, Yol Gösterici Çalışmalara Devam
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Cadde News - Gündem - Dünya - Ekonomi - Spor - Teknoloji - Magazin ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin