1. Haberler
  2. Eğitim
  3. Çeltik tarlalarında çalışan kadınlara eğitim

Çeltik tarlalarında çalışan kadınlara eğitim

featured

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Meriç ilçesinde çeltik tarlalarında çalışan kadınlara, Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele çerçevesinde bilgilendirme ve KADES Uygulaması konularında eğitim verdi.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı personelleri tarafından, Meriç ilçesi sorumluluk bölgesinde bulunan çeltik tarlalarında çalışan mevsimlik tarım işçileri çalışma alanları olan tarlalarda ziyaret edilerek, kadın vatandaşlara yönelik 6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun çerçevesinde broşür dağıtımı, Aile İçi Şiddetin Önlenmesine dair bilinçlendirme ile KADES mobil uygulamasının amaçları ve kullanımı doğrultusunda eğitim ve tanıtım faaliyeti icra etti.

Jandarma ekiplerinin, kadına karşı şiddetin önlenmesi emniyet ve asayişin sağlanarak, vatandaşların huzur ve güven içinde yaşaması için eğitim ve bilgilendirme faaliyetlerine, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edeceği bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çeltik tarlalarında çalışan kadınlara eğitim
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Cadde News - Gündem - Dünya - Ekonomi - Spor - Teknoloji - Magazin ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin