1. Haberler
  2. Genel
  3. Balıkesir’de kayın ormanlarından bereket yağıyor

Balıkesir’de kayın ormanlarından bereket yağıyor

featured

Balıkesir’de bulunan kayın ormanları, bu yıl da bol tohum verimiyle dikkat çekiyor. Durumu yerinde inceleyen Balıkesir Orman Bölge Müdürü Kemal Kayıran, ormanların geleceği için umut verici açıklamalarda bulundu.

Bandırma’daki Karşıyaka ve Şahinkaya bölgelerindeki kayın ormanlarında incelemelerde bulunan Kayıran, yürütülen bakım çalışmalarını yakından takip etti. Bandırma Orman İşletme Müdürü Faruk Tuna Yüksek’ten çalışmalar hakkında bilgi alan Kayıran, bu yıl kayın ağaçlarında gözlemlenen bol tohum oluşumunun, gençleştirme çalışmalarına büyük katkı sağlayacağını belirtti.

Arazide yapılan hazırlık çalışmalarının önemine vurgu yapan Kayıran, ” Tohum dökümü başlamadan önce hazırlıklarımızı tamamlayarak, yeni fidanların toprakla buluşmasını sağlayacağız. Kayın ormanlarımızın gelecek nesillere aktarılması için var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Balıkesir’de kayın ormanlarından bereket yağıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Cadde News - Gündem - Dünya - Ekonomi - Spor - Teknoloji - Magazin ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin