1. Haberler
  2. Genel
  3. Babaeski’de Hayvancılık Destekleme ve Hastalık Kontrolü toplantısı

Babaeski’de Hayvancılık Destekleme ve Hastalık Kontrolü toplantısı

featured

Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde, 2024-2026 yılları arasında uygulanacak olan yeni hayvancılık destekleme modeli hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürü Gökhan Karaca başkanlığında yapılan toplantıda, “Hayvancılık Desteklemeleriyle İlgili 2024-2026 Yılları Arası Uygulanacak Olan Yeni Destekleme Modeli”, “2024 Hayvan Hastalıkları ile Mücadele ve Hayvan Hareketleri Kontrolü Programı” ve “Hastalıktan Ari İşletmeler” başlıkları detaylı bir şekilde ele alındı.

Sivil toplum kuruluşları temsilcileri, büyükbaş ile küçükbaş hayvan yetiştiricilerinin katıldığı toplantıda konuşan Kırklareli Tarım ve Orman Müdürü Gökhan Karaca, hayvancılık sektöründeki güncel gelişmeleri ve destekleme programlarını anlatarak, hayvan hastalıkları ile mücadele ve hayvan hareketleri kontrolü konularında yapılacak yenilikler hakkında bilgi verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Babaeski’de Hayvancılık Destekleme ve Hastalık Kontrolü toplantısı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Cadde News - Gündem - Dünya - Ekonomi - Spor - Teknoloji - Magazin ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin