1. Haberler
  2. Magazin
  3. AHMET ŞAFAK’A “YILIN ÖZGÜN SANATÇISI” ÖDÜLÜ

AHMET ŞAFAK’A “YILIN ÖZGÜN SANATÇISI” ÖDÜLÜ

featured

Türk müziklerinin güçlü sesi Ahmet Şafak, Aslan Yapım Medya Uluslararası 3. Uluslararası Yarışma’da “Yılın Özgün Sanatçısı” ödülüne layık görüldü. The Green Park Pendik Hotel & Convention Center’da gerçekleşen lansman etkinliğinde Ahmet Şafak, seslendirdiği “Neyleyim” ve “Neyse” isimli şarkılarıyla geceye adeta damgasını vurdu.

 

Sevilen sanatçı Ahmet Şafak, Aslan Yapım Medya tarafından düzenlenen 3. Uluslararası Girişimcilik ve Proje Ödülleri’nde “Yılın Özgün Sanatçısı” ödülüne layık görüldü. Türk müziklerinin güçlü sesi Ahmet Şafak, gecede milyonlarca insanın sevdiği “Neyleyim” şarkısının sözlerini okuduktan sonra, yakında müzikseverlere ulaşan yeni bestesi “Neyse”yi alkışlar eşliğinde seslendirdi. Hayranlarının bir an olsun yalnız bırakmadığı ünlü sanatçı, etkinlikte sevenleriyle bol bol fotoğraf çektirdi.

The Green Park Pendik Hotel & Convention Center’da gerçekleşen etkinlik; iş, sanat, siyaset ve medya dünyasının önemli isimleri bir araya getirdi. Özge Ulusoy ve Tayyar Işıksaçan’ın başarılı sunumuyla unutulmaz bir geceye sahne olan etkinlik, eğlenceden tam not aldı.

 

AHMET ŞAFAK: “BENİM İÇİN BÜYÜK BİR ONUR”

Ödül töreninin ardından açıklamalarda bulunan sanatçı Ahmet Şafak, “Öncelikle bu güzel etkinlik ve bu kıymetli ödül için emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ülkenin farklı alanlarında değer üreten ve toplumsal üretimine katkılarda bulunan insanların ödül aldığı buorganizasyon çok kıymetli buluyorum. Toplumumuzun geleceği konusunda sürekli kafa yoran bir sanatçı olarak, bugün burada ödül almaktan öte, emeğinin harcandığı bir mucizevi bulunmak benim için büyük bir onur. Böyle bir organizasyon gerçekleştiren Aslan Yapım Medya’yı ve 25 yıllık Tayyar Işıksaçan’ı tebrik ediyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AHMET ŞAFAK’A “YILIN ÖZGÜN SANATÇISI” ÖDÜLÜ
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Cadde News - Gündem - Dünya - Ekonomi - Spor - Teknoloji - Magazin ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin