1. Haberler
  2. Genel
  3. Ahmet Karakaya Sancaktepe’ye veda etti

Ahmet Karakaya Sancaktepe’ye veda etti

featured

Ahmet Karakaya Kimdir? Bitlis Valisi Kimdir? Bitlis valisi Atandı. Bitlis Valisi Ahmet karakoya Kimdir? Bitlis Valiliğine kin atandı? Bitlis Valisi Nereli? Ahmet Karakaya Nerelerde görev yaptı. 

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya Bitlis valisi oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalan valiler kararnamesinde Sancaktepe Kaymakamı olan Ahmet Karakaya Bitlis Valisi oldu. Vali Ahmet Karakaya için veda yemeği verildi. Yemekten sonra Sancaktepe Kaymakamlık personeli ve Sancaktepe ilçe protokolü vedalaşarak Vali Ahmet Karakaya’yı Bitlis’e yolcu etti.

Resmi Gazete’nin 19 Eylül 2024 Tarihli ve 32667 Sayılı kararıyla Valiler Kararnamesi ile üç yıldır Sancaktepe Kaymakamlık görevini yürüten Ahmet Karakaya Bitlis Valisi oldu. Karakaya onuruna veda yemeği düzenlendi. Yemeğe Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, AK Parti İlçe Başkanı Turgay Akpınar, MHP İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, Sancaktepe İlhan varank Egitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Gökhan Yaprak, Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiyit, İlçe Müdürleri, İlçe Muhtarları STK temsilcileri ve kurum çalışanları hazır bulundu. veda yemeği sonrası hatıra fotoğrafı çekildikten sonra Vali Karakaya Bitlis’e yolcu edildi.

Üç yıl boyunca İstanbul Sancaktepe ilçesine hizmet eden Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Sancaktepe halkına ve Sancaktepe’ye hizmet için çalışan Kaymakamlık personeline teşekkür ederken sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda şöyle devam etti;

“Sayın Cumhurbaşkanımızın takdir ve tensipleriyle 19 Eylül 2024 Tarihli ve 32667 Sayılı Resmî Gazete yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Bitlis Valisi olarak atanmış bulunuyorum.

Bu onurlu görevi şahsıma tevdi eden Cumhurbaşkanımız Sayın recep Tayyip Erdoğan’a, İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya‘ya ve Devlet büyüklerimize saygı ve şükranlarımı sunuyorum.

Devletimizin emrinde ve milletimizin hizmetinde Bitlisli hemşehrilerimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etmesini Yüce Mevla’mdan diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bitlis Valisi Ahmet Karakaya Kimdir?

1977 yılı Kastamonu- Taşköprü doğumludur. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden 1999 yılında mezun oldu.

2000 yılında Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği’ne atandı. 2002 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından 9 ay süreyle İngiltere’ nin Exeter Üniversitesine İngilizce Dil Kursu ve mesleki incelemelerde bulunmak amacıyla gönderildi. 2009 yılında İngiltere’nin Portsmouth Üniversitesinde Yüksek Lisans Eğitimini tamamladı.

 

Vali Ahmet Karakaya sırası ile aşağıdaki yerlerde çalıştı;
– Sinop İli Türkeli ve Erfelek Kaymakam Vekili (2001- 2002),
– Konya İli Altınekin Kaymakam Vekili (2003),
– Afyonkarahisar İli Çobanlar Kaymakamlığı (2004-2005),
– Siirt ili Baykan Kaymakamlığı (2005-2007),
– Artvin Vali Yardımcılığı (2007- 2011),
– Balıkesir İli Savaştepe Kaymakamlığı (2011-2013),
– Zonguldak ili Kozlu Kaymakamlığı (2013-2018). (Zonguldak Vali Yardımcılığı, Karaman Beldesi Belediye Başkan V. ve Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı),

– Bursa İli Kestel Kaymakamlığı (2018- 2021).

(Bursa Vali Yrd. V. – 2020).

20 Ağustos 2021 – 19 Eylül 2024 tarihilerinse İstanbul Sancaktepe Kaymakamlığı yapan Vali Ahmet Karakaya 19 Eylül 2024 Tarihli ve 32667 Sayılı Resmî Gazete yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Bitlis Valisi olarak atanmış olan Karakaya evli ve üç çocuk babasıdır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ahmet Karakaya Sancaktepe’ye veda etti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Cadde News - Gündem - Dünya - Ekonomi - Spor - Teknoloji - Magazin ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin