1. Haberler
  2. Genel
  3. Üsküdar’da 29 Ekim coşkuyla kutlanacak

Üsküdar’da 29 Ekim coşkuyla kutlanacak

featured

Üsküdar Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Duman ve Ekin Beril konserlerinin yanı sıra çeşitli etkinliklerle Cumhuriyet coşkusunu yaşatacak.

Harem Etkinlik Alanı’nda gün boyu sürecek etkinlikler kapsamında çocuk eğlence alanları, panayır, atölyeler, yeme-içme alanları yer alacak. Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın da katılımıyla gerçekleşecek etkinlikler saat 11.00 itibarıyla başlayacak. Üsküdar lezzetlerinden oluşacak yeme içme alanı gün boyunca vatandaşlarla buluşacak.

Cumhuriyet temalı yarışma programları, karaoke, film gösterimleri alanda vatandaşlara keyifli anlar yaşatacak. DJ performansının ardından sahneye Ekin Beril çıkacak. Sevilen şarkılarını seslendirecek sanatçı, sahneyi daha sonra Duman grubuna bırakacak. Grup, “Her Şeyi Yak”, “Senden Daha Güzel”, “Kufi” gibi birçok sevilen şarkısını Cumhuriyet Bayramı’nda Üsküdarlılarla hep birlikte seslendirecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Üsküdar’da 29 Ekim coşkuyla kutlanacak
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Cadde News - Gündem - Dünya - Ekonomi - Spor - Teknoloji - Magazin ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin