1. Haberler
  2. 3. SAYFA
  3. Polis çevirmesini görünce geri geri kaçtılar

Polis çevirmesini görünce geri geri kaçtılar

featured

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde trafik ve asayiş uygulaması yapan polis ekipleri, yurda yasa dışı yollardan giren 6 düzensiz göçmeni yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan trafik ve asayiş uygulamasında polis ekiplerini gören bir araç, geri manevra yaparak bölgeden kaçmak istedi. Araç sürücüsü, kısa bir süre geri geri giden araç içerisinde bulunan 6 düzensiz göçmeni araçtan indirerek bölgeden kaçtı. Polis ekipleri ise kaçan aracın peşine düştü. Araçtan indirilen kaçak göçmenlerin Suriye uyruklu olduğu anlaşıldı. Suriye uyruklu 6 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Polis ekipleri kaçan araç sürücüsünü bulmak için çalışma başlattı.

Öte yandan Suriye uyruklu şahısların emniyette verdikleri ifadede, Uzunköprü’ye çalışmak için geldiklerini ve araç sürücüsü ile İstanbul’dan Uzunköprü’ye 10 bin TL’ye anlaştıklarını beyan ettikleri öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Polis çevirmesini görünce geri geri kaçtılar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Cadde News - Gündem - Dünya - Ekonomi - Spor - Teknoloji - Magazin ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin