1. Haberler
  2. İstanbul
  3. İstanbul’da Yürütülen Bağımlılıkla Mücadele Çalışmaları Ele Alındı

İstanbul’da Yürütülen Bağımlılıkla Mücadele Çalışmaları Ele Alındı

featured
İlimizde zararlı madde kullanımı ile mücadele edilmesi ve önlenmesine yönelik düzenlenen 2024 yılı Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Toplantısı, İstanbul Valisi Davut Gül başkanlığında, güvenlik bürokrasisi ve ilgili kurum temsilcilerinin katılımı ile düzenlendi.
İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ndeki (AFAD) toplantıya: Vali Yardımcısı Dr. M. H. Nail Anlar, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Yusuf Kenan Topcu, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanı Tuğamiral Tayfun Paşaoğlu, üniversite rektörleri, rektör yardımcıları, il müdürleri ve ilgili kurumların temsilcileri katıldı.
Yeşilay Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Toker Ergüder’in “Tütün Kullanımı ile Mücadelede Sektörler Arası İş Birliği”ne ilişkin sunum yaptığı toplantıda, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı ile İstanbul Bakırköy Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından bağımlılıkla mücadelede icra edilen çalışmalara ilişkin sunumlar gerçekleştirildi.
İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL: SİGARA DENETİMLERİMİZ YAZ BOYUNCA DEVAM EDECEK”
Toplantıda yaptığı değerlendirmede Vali Gül, “Sigara denetimlerini, yaz döneminde artarak etkili bir şekilde yerine getirmeye devam edeceğiz. Katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.
Toplantı, yapılan istişarelerin ardından sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İstanbul’da Yürütülen Bağımlılıkla Mücadele Çalışmaları Ele Alındı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Cadde News - Gündem - Dünya - Ekonomi - Spor - Teknoloji - Magazin ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin