1. Haberler
  2. Genel
  3. Dünyaca ünlü techno yıldızı Argy İstanbul’da geliyor

Dünyaca ünlü techno yıldızı Argy İstanbul’da geliyor

featured

Dünyaca ünlü DJ ve yapımcı Argy, “AV” gösterisiyle ilk kez 3 Ağustos’ta İstanbul’da sahne alacak. Melodik ve duygusal techno tarzıyla geniş dinleyici kitlesine sahip Argy’nin “New World” albümünün turrnesi kapsamında Life Park’ta konser verecek.

Ege’nin sıcak sularından çıkıp dünyaya açılan Argy, “AV” gösterisiyle ilk kez 3 Ağustos’ta İstanbul’daki dinleyicileriyle buluşacak. Melodik ve duygusal techno tarzıyla geniş bir dinleyici kitlesine sahip Argy’nin “New World” albümünün turnesi kapsamında Life Park’ta vereceği konserin biletleri Biletinal’da satışa çıktı.

Elektronik müziğin öncü isimleri arasında gösterilen Argy, Well Works Entertainment ve Kastel sunumu, Oryx ve Blow katkılarıyla organize edilen İstanbul konserinde “Higher Power”, “Aria”, “Pantheon”, “Tibet” ve ” Tataki” gibi parçalarla hayranlarının karşısına çıkacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dünyaca ünlü techno yıldızı Argy İstanbul’da geliyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Cadde News - Gündem - Dünya - Ekonomi - Spor - Teknoloji - Magazin ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin