1. Haberler
  2. Eğitim
  3. SUBÜ Türkiye’de bir ilke imza attı

SUBÜ Türkiye’de bir ilke imza attı

featured

SUBÜ Turizm Fakültesi tarafından Türkiye’de bir ilk olarak düzenlenen Gastronomi Haftası, il protokolünün katıldığı Yemek Fotoğrafçılığı Sergisi ve Fransız Mutfağı sunumu ile son buldu.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Turizm Fakültesi’nin düzenlediği ve Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan Gastronomi Haftası, geniş bir katılımla tamamlandı. Etkinliklerin son gününde il protokolü, Yemek Fotoğrafçılığı Sergisi’ni ziyaret etti ve Fransız Mutfağı yemek sunumuna katıldı. Gastronomi eğitiminin sadece derslerde öğretilenlerle sınırlı olmadığını vurgulayan SUBÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Sarıışık, “Bu tür etkinliklerle öğrencilerimize gerçek deneyimler sunmayı hedefliyoruz. Onların sektörel bilgi ve becerilerini artırmayı, gastronomi alanında farkındalık oluşturmayı hedefliyoruz. İl protokolümüzün gösterdiği ilgi de sektöre yönelik yeni iş birliklerine zemin oluşturdu. Gastronomi Haftası hem üniversitemiz hem de öğrencilerimiz için önemli bir deneyim oldu. Önümüzdeki yıllarda daha geniş katılımla sürdürmeyi hedefliyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
SUBÜ Türkiye’de bir ilke imza attı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Cadde News - Gündem - Dünya - Ekonomi - Spor - Teknoloji - Magazin ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin