1. Haberler
  2. Eğitim
  3. Sakarya Üniversitesi’nde gıda işleme ve teknolojileri buluşması

Sakarya Üniversitesi’nde gıda işleme ve teknolojileri buluşması

featured

Sakarya Üniversitesi’nde (SAÜ) Gıda Günleri çerçevesinde “Gıda İşleme ve Teknolojileri Buluşması” gerçekleştirildi.
Gıda Mühendisliği Topluluğu tarafından düzenlenen sektörel eğitimde su fabrikası müdürlüğü yapan Mehmet Dayıoğlu ve Yüksek Gıda Mühendisi Tuğba Pamuksu öğrencilere hem teorik hem de pratik bilgiler sundu. Su üretim sürecinden kullanılan malzemelere kadar birçok önemli detayın ele alındığı etkinlikte, üretim prosesi üzerine bir eğitim verildi ve risk değerlendirme, sürdürülebilirlik, üretim planları, hijyen kuralları, kritik kontrol noktaları, izlenebilirlik, formlar ve genel eğitim süreci gibi konular detaylı şekilde incelendi. Öğrencilerin sektöre dair merak ettikleri sorular konuşmacılar tarafından yanıtlanırken, eğitimden beklentiler de karşılıklı olarak görüşüldü. Etkinlik, belge takdimiyle sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sakarya Üniversitesi’nde gıda işleme ve teknolojileri buluşması

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Cadde News - Gündem - Dünya - Ekonomi - Spor - Teknoloji - Magazin ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.